Moi dag

Jag har glömt bort dag på franska så fick bli lite fenska;) hehe. Nu är det dags att gå ut för 3e gången den här veckan. Ska lämna in lite filmer, kanske shoppa lite, klippa mig också. Känns som det är mycket att hinna med. Fresten nu har det handlat väldigt mycket om solglasögon på bloggen och varför bryta en pågående trend? Har ni sett RayBans variant på pilotbrillor med skinn detaljer?


Sjukt hett!

Med den bilden säger vi hej då.

Tjingeling!


Till alla oss med för tjocka plånböcker

Idag krävs ju inget mer än ett kort, du kan ha alla pengar på ditt kort, det tar mindre plats. Så allt annat är omodernt. Därför ska jag komma med ett litet förslag till Plånböcker, Korthållare.

Maybe the new thing?

I rätt många fall är det också snyggare än den stora helsvarta plånboken.

Godmorgon...

på er mina kära läsare. Idag mår jag faktiskt bättre, men ännu inte helt bra. Men vafan idag är det ju lördag och djurgården är i semifinal! Livet leker igen. Nu hade jag tänkt att göra mig en stor fet frukost, senså kanske försöka tänka ut hur jag vill ha min bloggdesign:D

Lördagsfrukostar ska vara stora och goda

Yummie!

Har ni några speciella planer för dagen?

Godaste snacksen och filmmys

Nu ska jag avsluta kvällen med lite mys i rummet, ska sätta på någon bra film och ta mig lite snacks. Mamma hade köpt hem Jordnötsringar idag, det är så j***a gott. Hade helt glömt bort det.


Hoppas ni har en grym kväll!

Budgetshopping

Fan jag har hittat ett par solglasögon från H&M, mot alla odds, som jag bara måste ha... Såg dom i det senaste nummeret utav KING och dom är så sjukt snygga. Fanfanfan, jag hittar dom inte.... Kände bara för att skriva av mig om det där, nu ska vi tänka positivare det är ju trots allt fredag.
Dom påminner lite om dessa;

Folk kallar Hockey för en bög-sport om det nu finns någon sådan. Jag håller inte med, dock undrar man om Djurgården har det mest Feminina laget. Om ni har Spotify så klicka här för att se deras spellista. Det här är alltså det dom laddar inför match med, det är ju ja.... Mysigt, eller?


Pekskärmar är den nya kontrollen?

Vet inte var jag fick den rubriken ifrån.. Kanske var gud som talade med mig? Men kontroller och knappar försvinner ju mer och mer, medans pekskärmar tar över. Först var det telefonerna nu är det kamerornas tur. Canons nya kamera har sagt hejdå till knappar och välkommen till en stor pekskärm. Förutom det en 14megapixels kamera, pretty awesome?

Står på önskelistan!

Bli din egen designer

Nelly.com, sidan där du kan köpa kläder på nätet har nu startat en tävling där du ska designa en Bikini, vinnaren får en solresa och Bikinin säljs på Nelly.com. Detta kanske är något för dig som tjej, kul att iaf ge det ett försök.

Sådär kan det se ut!

Om du vill prova på det så gå in här. Hoppas just du vinner!

Pasta med skinksås och ny kategori!

Vi kan börja med det sistnämna där, ny kategori. Eftersom jag är en sådan grym kock och det finns väldigt många som är rätt usla i köket tänkte jag införa en egen liten kockskola här i bloggen. Varje gång jag lagar mat kommer receptet och lite instruktioner upp här på bloggen. Målet för er borde ju vara att bli lika bra som mig, frågan är om det går..

Vi börjar lite enkelt, Pasta med skinksås.


Shoppinglistan

Valfri Pasta
Vispgrädde/matlagningsgrädde
Smörgås Skinka
Fransk Senap
Salt och Peppar

Börja med att koka upp pastan och strimla skinkan. När pastan är färdigkokt, häll av vattnet tillsätt grädde och skinkan. Under omrörning tillsätt fransk senap och krydda med Salt och Peppar. Vet att detta låter väldigt enkelt men det är otroligt gott! Sedan kanske det är bra att börja med något enkelt för er;) Haha

Tjingeling

Home sweet home

Och så var jag hemma igen, riktigt skönt:D Fick 5 olika mediciner att proppa i mig... Haha får se om jag klara av att komma ihåg alla med ska göra mitt bästa. Jag fick också lära mig något riktigt äckligt. Är det någon mer än jag som rengör öronen med tops? Typ alla, annars är det ju inge vidare fresh.. Det är tydligen jättedåligt och kan till och med vara farligt, man ska undvika det till varje pris. Pretty grows eyy?

När vi ändå är inne på saker som är fresh och not fresh, är du en sån där som svettas som f*n? Jag är inte sån, men känner min beskärda del utav dom.. Det har iaf kommit en ny produkt för dom, Rexona Men maximum protection. Den är 30% mer effektiv en dom nuvarande och är samtidigt återfuktande, låter som en torr midsommarnattsdröm för alla svettiga.

Morning peps!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan det bär av till sjukhuset. Sjukhus är usch och fy och bläe men det ska nog gå bra, hoppas allt är ok med lilla mig! Men det är ju fredag idag så lite tur måste jag väl få ha? Fredagar ska ju vara dom bästa dagarna på hela veckan. Och snäll som jag är ska jag lägga upp något som ni kan lyssna på och tagga till inför en riktigt bra kväll!

You &I - Medena

Fresten peps står för people, jag kanske borde starta en ordguide som hon Mogi?

I´m off

Kramar

 


Bad dreams...

Jag mår riktigt dåligt nu, därför uppdateringen varit lite dålig nu på kvällen... Det blir sjukhuset imorgon, hoppas inte alltför mycket är fel. Just nu kan jag inte ens sitta upp, aja det blir nog bättre. Men känner på mig att det här kommer bli en kallsvettig natt med massa konstiga drömmar och sånt:(



Nightmares

Nu hade jag tänkt svara på lite kommentarer sen ska jag svimma!
Sussa sött!

Björn Borg slår nya kanoner

Björn Borg nyrenoverade butik i Stockholmsområdet ska snart slå upp dörrarna. Butiken har genomgått en förvandling från grått och trist till full utav kulör. Meningen är att dom färgglada kläderna och underkläderna ska återspeglas utav inredningen.




Kanon eller Kalkon?

Film direkt till mig!

Ahh och så är man med i filmtjänsten Voddler, det är typ spotify fast med filmer för er som inte vet vad Voddler är.
Måste säga att det finns väldigt mycket skitfilmer men en hel del godbitar också:D Kanske får testa den senare ikväll. Tror jag har några invites också, kanske får lotta ut dom i bloggen någon dag?



Kladdkaka i miniformat

Tillbaks från promenaden och vet ni vad fiket bestod utav? Dom ny ballerina kladdkaka:D Hehe, jag sa ju att det skulle bli något från mataffären... Dom är iaf fruktansvärt goda jag råder alla att testa!


Till alla er tjejer som har för lite kläder i garderoben (finns det några?) kan jag nu berätta att Odd Mollys kampanj där dom rear ut vissa plagg nu har börjat och finns här.
Ganska snygga grejer, här är lite exempel;


Ganska fint till sommaren!



Promenad+Fika=sant

Nu ska jag då kliva utanför dörren för första gången på hela veckan, spännande! Ska ge mig ut på en kort promenad med min kära mor och ta en fika. Är det bara jag som tycker att den kombinationen är väldigt bra? Promenad då man går sig hungrig, fika så man blir mätt och sen tillbaks och så är fikan borta;) Hehe.

Man kan ju hoppas att vi hamnar på något ställe som det på bilden, men lär väl bli någon mataffär eller något, haha.
Kramar!

Sunglasses for the player!

Nu när våren är här och sommaren närmar sig så är det hög tid att skaffa ett par solglasögon. Lite senare hade jag tänkt att göra någon form utav omröstning på dom solglasägon som jag funderar på, jag har fått min vanliga släng utav beslutsångest... Medans ni väntar på att få göra lite nytta så fick jag en kommentar tidigare om dom stekigaste solglasögonen jag sett i år. Så här kommer ett par utav dom, några som varje stureplanare går runt med. Jag menar om du ska med till "troppan" i sommar är det dessa du ska ha, om du är något då är det dessa som gäller.
Carrera - 1515 kr.

Dior Homme - 2370 kr.

YSL - 2195

Stekigt nog?

Morgon

Jag är fortfarande inte frisk, hur är det möjligt? Jag börjar nästan känna doften utav sjukhuset. Ohh vad jag inte tycker om sjukhus, doften, alla sjuka, allt helt enkelt. Vi får hoppas på att det inte blir något utav det. Nu ska jag börja dagen med lunch, sovit till 11 och då blir det till att skippa frukosten! På tal om ingenting, snön börjar ju försvinna helt nu, är det inte underbart?
Vi avslutar inlägget med att drömma oss bort till beach 2009, ingen snö, ingen som är vit som ett lakan utan människor med värsta brännan och med musik i öronen.



Lovely

Time to say goodnight!

Är inte jag fyndig med rubrikerna idag? Nu var den ju tagen från låten Time to say goodbye.. Hehe:)
Nu ligger jag i sängen och börjar bli hungrig, lat som jag är gjorde jag 2 mackor istället för min planerade sallad.
Vaxet här hemma håller på att ta slut så jag har kollat runt lite efter något nytt. Vill inte ha samma utav den enkla anledningen att jag vill prova på något nytt. Halkade därför in på Kevin.Murphys produkter och dom verkar riktigt bra. Nu vill jag tvätta håret på en gång bara för att få prova på deras schampoo med en doft utav lime, mint, papaya och rosmarin. Det finns flera olika varianter utav allt dom gör, schampoo, balsam, vax, hårsprayer osv. både för killar och tjejer. Bara jag som är riktigt taggad?



Nu tycker jag vi tar och rundar av kvällen till tonerna utav Måns Zelmerlöv akustiska version utav Hope & Glory.

Bara jag som undrar varför artister aldrig inser att akustiskt är det finaste?

Sussa sött!


1+1

Sitter och tittar på Hockeyn på tvn istället då man inte kan vara där. Det är mäktigt på läktaren. publiken är typ fanatisk. Sjukt trevligt att se DIF i ledningen iaf!





















Sveriges bästa publik?

Nu funderar jag på vad jag ska göra för middag, sallad låter rätt gott. Får se vad jag hittar på!


Hoppas allt är bra med er!

I got my money, spend it up 2!


Okej nu när jag gav ett shoppingtips inriktat på killar känner jag att jag måste ge er tjejer något också! Hanky Panky, det amerikanska trosmärket från 1977 som tillverkar string, spets, nattlinnen. Ja allt vi killar vill se på er tjejer. Grr, hehe:D


Utförsäljningen sker på Wallingatan 12
den 25-27e.



Got my money, spend them up!

Our legacy anordnar total utförsäljning utav höst- och vinterkollektionen, provkollektionerna och limiterade produkter. Jag tyckte jag var lite fyndig när jag satte rubriken, tog textraden från I Gotta Feeling, det är nämligen 60-90% på allt. Så om du kommer, då lär pengar försvinna i en rasande takt...


Utförsäljningen sker på Krukmakargatan 27-29
Cya there?

Ny favorit

Ni som tittar på MTV har säkert sätt den där reklamen för ett tv-spel. Vet inte riktigt vilket det är, Final Fantasy eller något sånt heter det. Under den reklamen spelas det en väldigt bra låt, jag har försökt ta reda på vad den heter i någon vecka nu och så imorse ser jag att det står vad den heter under reklamen. My Hands med Leona Lewis nya favoritlåten?

Fan vilken grym feeling hon har när hon sjunger, det är inlevelse! Tänk om hon hade varit med i Svenska Idol, inte många som hade haft en chans då...


Luktar Yummie

CK one är typ dom bästa sommarparfymerna för killar som finns. Du kan fråga vem som helst, alla kommer tycka om dom. Dom doftar fresch! and tasty:D Nu har det släppts en ny version, CK One Summer. Det nya med denna är att förutom den vanliga mixen med päron, lime, cederträ osv. har man lagt till Mandarin. Jag har inte doftat på den själv, men vet redan att den luktar underbart. Den kommer i begränsad upplaga på kicks så skynda dit!

Skjortor på kroppen!

Eton är det riktigt stora svenska skjortmärket som hittils har varit inriktat på den lite mer dressade mannen, "kostymnissen". Nu släpper dom en ny linje som ger lite mer avslappnade vibbar och som inte är lika strikt som dom andra. Linjen kommer kallas 507 71, vilket är hemorten gånghesters postnummer.





Något för oss killar i vår och sommar?

Så underbart!

Jag vaknar upp till sol igen! Fan vad skönt det känns, man blir mycket gladare då och det känns mycket lättare att gå upp. Vårkänslor? Något som däremot inte är bra är attt förkylningen kvarstår, med ett litet uns utav feber:( Mår med andra ord skit och kan inte gå DIF ikväll, får bli framför tvn istället.
Idag ser det ju faktiskt nästan ut såhär

Myspys

Tänkte ta mig lite frukost nu:D


Tjingeling!

Godnatt!

Nu är det läggdags för lilla mig. Är riktigt taggad för djurgården på Hovet imorgon, hoppas bara jag är tillräckligt frisk för att kunna gå och skrika halsen av mig annars ska jag nog göra det ändå. Men man måste lyssna på kroppen och ta hand om den. Därför använder jag lite grejs innan jag lägger mig som jag nu ska visa er!


Formula 10.0.6 är det som används för att tvätta av ansiktet. Efter det tas Stioxyl på eventuella problemområden för att sedan avsluta ansiktsbehandlingen med en milt återfuktande kräm från Vichy!
Sedan går vi över till kroppen där jag använder bodybutter över hela mig och sedan morgon som kväll smörjer jag in händerna med en annan kräm ur "sprutflaska" med samma doft som bodybuttern!

Nu är jag som ett inslaget paket redo för sängen!
Sussa sött alla fina.

Egen Fashionshow

Om mina vänner får gå på Fashionshow och kolla kläder nu på kvällen så ska jag också göra det. Jag gick in på Asos, min favorithemsida när det gäller shopping över nätet och spanade in lite grejer. På min egna lilla fashionshow var det tröjor som visades kan jag berätta, underdelarna sket publiken (jag) fullständigt i! Jag hittade speciellt 3 jag verkligen gillade!

Vi börjar med en kofta från Filippa K. Gult är fult brukar man säga, men just denna gula nyans ser fantastisk ut till sommaren!


Sportig tröja från Lacoste Red med en riktigt snygg krage och fina detaljer.


Kan det bli mer sommar? Marinblå, randigt och perfekt från Polo Jeans Ralph Lauren.

Någon favorit?

Grankan, modevisning...

... fan vad livet är dåligt nu. Vart medbjuden utav några vänner in till Grand Hotel där vi skulle gå på modevisning. Men jag är ju sjuk så det blev ingenting för mig, så medans dom är på Grand Hotel minglar, dricker gott så ligger jag hemma och andas som en stucken tjur, brölar som en galning vid varje andetag!


Modevisningen anordnas utav KSSS, Kungliga Svenska Seglarsällskapet. Förutom deras kläder så kommer bl.a. NK sport & fritid och Helly Hansen vara där och visa upp delar utav sortimentet på catwalken.

Bara min blogg som krånglar? Går inte att ladda upp bilder..

Rått!

Idag blir det rå fisk till middag mera känt som sushi! Väldigt gott och nyttigt, mina favoriter måste vara rullarna, alla sorterts rullar och kanske pannkakorna. Otroligt gott!

Jag är taggad!

Sedan får vi se om det blir hemmafruarna ikväll, jag älskar reklamen inför denna veckas avsnitt! I´m coming!!!! Haha:D

Hoppas er kväll blir bra!

Nya twilight?

Jag vet att väldigt många där ute är stora Twilight fan och att New Moon har kommit ut på film är hur stort som helst för er. Jag menar det betyder att det bara är typ 100 dagar kvar till Eclipse (tredje boken heter det va?) kommer ut på bio, OMG OMG OMG. Det där var bara på skoj så att alla fattar det, jag är inget fan. Tycker böckerna helt okej, hon har en väldigt bra historia men skriver ganska dåligt. Dock så är böckerna klart läsvärda! Därför ska jag tipsa om det som kanske blir den nya twilight, vem vet. Stephanie Meyer har ju nämligen skrivit en ny bok, the host.

Kanske värt att läsa?

Blått överallt!!

Eller det kanske snarare är lila, men ändå. Jag skippade lunchen och satte mig just ner för att ta någon form utav fika. Bestämde mig för varma blåbär med vaniljglass och en kopp té. Ni vet när man värmer blåbär, så blir det lite såsigt och i den där "såsen" släpper jag ner glasskulor från typ 1 meters håll. Det skvätter åt alla håll och blir kaos... Nu är det blålila fläckar på dom vita väggarna som inte vill gå bort:(

HJÄLP NÅGON!

Nu när jag har skickat ut mitt SOS-meddelande kan vi gå över till något trevligare, jag har hittat ett nytt favorit té.

Det är ett roibus-té som är smaksatt med jordgubbar, champagne och vanilj. Otroligt gott. Har idag också fått lära mig att Roibus inte kommer från teblantan och därför inte får kallas rött té. Det hade jag tänkt att kalla det först.

The new king on the tube!

Med the tube menas youtube bara så att alla vet:D Jag har hittar en ny snubbe där som är riktigt, riktigt bra. Han gör covers på flera bra låtar och gör om dom till något eget. Resultatet blir riktigt bra, i vissa fall till och med bättre än orginalen.
Här kommer ett lite urval utav vad han har gjort.

 

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dEa2znDvqzI&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dEa2znDvqzI&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

 

BradinTamba är hans användarnamn om ni vill kolla på mer utav det han har gjort. Jag sitter bara och undrar när han ska få ett skivkontrakt.


Hope, mer än bara kläder?

NKs egna nylanserade märke :117 har inlett ett sammarbete med det svenska modeundret HOPE. HOPE som är stockholmsbaserat har designat köks och textil saker till :117 som ska säljas på NK. Motiven är Hamngatan och närområdet i Stockholm, samma motiv finns också med i delar utav HOPEs vårkollektion.

Motivet!


Ugnsvante och bricka!

En helt okej idé om du bor i stockholm, annars inte lika kul. Men what´s up med :117, kan man inte på ett företag med långt över 100 anställda komma på ett bättre namn?

Illa gud, illa.

Fan, det har snöat ännu mera.. Här vaknar man upp och förväntar sig solen och kvittrande fåglar men möts av en snöstorm, illa, gud, illa. Det är bara att bita ihop, min förkylning är inte heller bättre så jag kommer missa min låtsassysters studentgrejs ikväll, heter det studentskiva kanske? Det är ju typ 2 år tills jag går ut, så har ingen koll. Jag har hittat världens bästa på YouTube, ska visa er senare!

När man googlar på morning kommer detta upp




Men det ser ju ut såhär?

Honey and the moon...

..Är dagens godnatt låt:D Riktigt underbar låt, med fantastisk text som är använd i OC. Just texterna tycker jag är väldigt viktigt i låtar som man lyssnar på kvällen. Det är då man tänker på dom och vad låten har för mening, vad allt betyder och vad just du går igenom i livet just nu.

Med detta och många kramar säger jag godnatt till alla er underbara där ute.

Sussa sött!


Heting i hollywood!

Jag håller på och letar runt efter en kofta som du som kille ska ha i garderoben, riktigt snygg. Medans jag letade halkade jag utav någon "oförklarlig" anledning in på tjejer. Malin Åkerman är en riktigt fin tjej, hon är snygg men verkar också trevlig och sympatisk, dessutom är hon en bra skådespelare.



Jag tror faktiskt att det är ungefär så här utlänningar föreställer sig svenska tjejer, vet inte varför jag bara tror det:D

Kvartsfinaler

För er som orkar bry er eller har pojkvänner som tvingar er att bry er kan jag berätta att ikväll är det dags för kvartsfinaler i slutspelshockeyn igen. Jag antar att jag kan lita på att ni håller på DIF?
När vi ändå är inne på sport så kan jag berätta att det spelades fotboll igår, Djurgården förlorade mot Helsingborg... Kan det ha något att göra med att alla fans, journalister, alla var portade från matchen. Jag tycker iaf att några Djurgårdssupportrar löste det på ett ypperligt sätt!

Eller vad säger ni?

Wii+Mariocart

Jag kom just ut från duschen och nu ska jag sätta mig med världens mest beroende framkallande spel och försöka slå lillebrorsan, Mariocart. Helt sjukt vad kul det är! Hehe:)


Ibland måste den barnsliga sida få komma fram!

Puss på er!

PUB

Nej jag ska inte ut och supa, det får vänta tills helgen;) Det handlar om Varuhuset PUB som ligger på hötorget i stockholm. Dom har nu börjat få in vårkololektionerna från flera utav dom stora märkena. Bara jag som blir lite sugen på shopping?

Esprit

Ni som har följt bloggen ett litet tag vet att jag för inte så länge sen tipsade om Camprade, en hemsida där du kan stora företag har kampanjer och säljer ut saker till ett lägre pris. Och efter ett par veckor då det varit mycket killsaker verkar det nu som det är tjejernas tur att shoppa.

Esprit har just nu en kampanj med en hel del snygga smycken...

Och mycket mer.
Inom ett par dagar ska också Odd Molly upp med en kampanj. Vet inte vad den kommer innehålla med Odd Molly har väldigt mycket snygga kläder!

Guten Tag

Det är väl så man skriver god dag på tyska?:D Jag steg just upp, är hemma idag och mår skit. Halsen låter som om en valross tar sina sista andetag eller något, den låter helt enkelt förjävligt. Jag knarkar té nu, typ det enda som hjälper. Té is my drug, té is my medecin, ja ni fattar, hehe.

Smakar äppelpaj.

 

Hoppas er dag är bättre än min!


Sömnigt idag!

Jag ska börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering nu under kvällen. Men jag har faktiskt något att skylla på, lite småsjuk som jag är så slocknade jag under 24. En liten undran bara, borde det ens vara möjligt att somna under den serien? Den håller ett så sjukt högt tempo rakt igenom och det händer saker hela tiden. Jag vet att jag är lite efter som upptäcker den nu, men jobbar för fullt för att titta ikapp!


Imorgon börjar skolan igen. Är det bara jag som tycker söndagar suger. Känns bara som att man går runt och väntar på att skolan ska börja. Man orkar inte göra något heller...
Nu ska jag iaf nanna.

Hoppas er dag varit bra!

Tv-serie

Nu ska jag vara "superkillig" en stund, för jag tror inte det är många utav er tjejer som bryr sig om detta. Men om ni gör det så är ju det bara kul!
Alla killar och då menar jag verkligen alla killar vet vad Band of Brothers är. En episk krigsserie från HBO, som utav många anses vara den bästa miniserie som någonsin gjorts. Nu har den fått sin uppföljare. The Pacific utspelar sig i stilla havet och har samma stuk som Band of Brothers, krig och brödraskap. Bara det faktum att det är Tom Hanks och Steven Spielberg som producerat serien borde vara faktum nog!



Så bjud med pojkvännen om du är en flicka, om du är kille sitter du förmodligen redan och tittar:D

Smycken för oss mini gudar

Nelly.com har förutom en väldig massa tjejsaker också en del smycken som vi gärna ser titta fram under skjortärmen på killar i vår och sommar! Och dessutom något att ha på fingret


Dessa silversmycken kostar allt från 2000-5000 och kommer från Buddha To Buddha.

Bas är viktigt att ha

Det finns få grejer som ger en lika skön känsla som när musik pumpas ut på högsa volym med en massiv, omtumlande bas. Alla dansar, skriker, dansar, men ingen märker det för alla är ett med musiken.
Och vet du vad nu kan du göra det utan dom där fula svarta stora klumparna till högtalare.

 

Högtalarna kommer från det tyska lyxmärket Elac. Dom får högsta betyg i ljudtesten och har även en chans på väldigt höga betyg i stil!


Halsont och snö

Ni vet den där svidande känslan i halsen när man sväljer? Den har jag nu, det gör så sjukt j***a ont. Hoppas jag repar mig till på Onsdag, för då är det djurgården på hovet. Och vet ni vad som också händer? Det snöar ute, riktigt mycket också. Igår var det sol och 10+ nu snöar det.. Whats the deal with that?

Nu blir det en hälsokur till frukost.



Detta borde göra susen!

Kram


Kom änglar

Det finns ingenting som är så sövande och skönt som att sätta på musik när det är dags att sova. Lugn, bra musik och låt tankarna vandra.

Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Sussa sött mina änglar!

Swaine Adeney Brigg...

...Är ett engelskt lädermärke som har producerat accesoarer från 1750-talet. Nu är det 2000-talet och dom är fortfarande lika framgångsrika, en utav företagets beställningar kom från Steven Spielberg. Han ville beställa Indiana Jones hatt.


En annan utav deras andra berömda kunder är det engelska kungahuset. Trots alla framgångar har företaget kvar sina fötter på jorden och tillverkar saker för oss vanliga, bl.a. dessa väskor.



Pretty nice, huh?

20e mars 2010

Idag känns det som om jag har hunnit med riktigt mycket. Dagen började med att jag försvann iväg till forum med familjen. vart en riktigt trevlig liten utflykt. Köpte den ultimata barboken. Så nu kommer jag bli grym bakom bardisken! Hehe:)

800 sidor Fyllobok.....

Men huvudpunkten var ändå då jag och dolph var homies! Skakade hand med biffen;) hehe


Sedan bar det av på middag och alltihopa avslutades med att jag fick se min kära låtsaspappa coacha sitt lag till vinst och därmed utnämningen Stockholms bästa 96 lag. Ganska hyfsad dag eller vad säger ni?:)

Tjejmode

Till alla er tjejer därute som letar efter något att ha på er till sommaren och våren borde kolla in H&Ms nya kollektion, the garden. Det är en elegant, fint och somrigt, med andra ord något ni borde kolla upp.




Som kille kan jag ju säga att det inte skadar att tjejen är bland det snyggare. Men kläderna är ju också snygga!

Stressad

Nu är jag riktigt stressad... Skulle ha åkt nu, men behövde skriva till er mina favoriter! Jag skakade hand med dolph Lundgren eller hur fan han stavas idag, sedan vart det lite shopping gjort också! Bilder om detta kommer upp senare. Nu ska jag iväg och äta tidig middag för att senare heja på min låtsaspappas Hockeylag när dom spelar final i Stockholm för 96or! Vi hörs senare!

Puss på er!

Familjeutflykt

Vet ni vad det bästa med min familj är? Det är våra gemensamma intressen! Shopping, sport och resa det är typ dom som det är. Hehe jag gillar alla till max! Idag blir det shopping och sport intressena som vi tar vara på.
För nu bär det av mot Forum Nacka!

Kanske blir en ny kamera

Vad ska ni göra idag?

Morning sunshines

Fan vad skönt, det är lördag! Och solen är tillbaka, riktigt underba:Pag rt.. Vet ni vad min största "Hangup" idag är? Det är att min kamera sladd har lagt av så kan inte lägga in bilder på datorn, irriterande till max! Får se hur det löser sig, sålänge får det duga med googlebilder;)

Idag ser det ut ungefär så här



Fast med lite snö också.. Men den smälter snabbt nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Asta la vista babes!

Sussa sött

Nu är dett läggdags för mig, har redan somnat och tappat datorn 2 gånger... Så kan det gå när man är trött..
Bussarna och tågen i Stockholm är på helgkvällar fyllda med väldigt fulla och ibland intressanta människor, men oftast jobbiga. På vägen hem idag hamnade jag i en diskussion med en helt okänd man om vem som är Sveriges bästa artist.
Han hävdade att Håkan Hellström var absolut bäst, min favorit var och är Lars Winnerbäck. Det hela utvecklade sig till en rätt hetsig diskussion med flera inblandade. Per Gessle kom också upp på tal...
För mig är det Lasse hela vägen, han sjunger bra och har fantastiska låtar, hans texter är underbara!


Bestämde mig just för att i sommar ska jag släpa mig till Lasses konsert:D

Hoppas eran kväll har varit bäst!

Filmkväll!

Istället för en utekväll med vänner vart det en lugn filmkväll med några "uteanslag":) Riktigt trevligt det också. Filmerna som blev utvalda var;

Watchmen...


... Och Yes Man

Yes Man var en väldigt rolig film och faktiskt lite gullig. Eventuellt Jim Carreys bästa?
Det går inte att bädda in detta klippet så tycker att ni helt enkelt ska följa länken.
http://www.youtube.com/watch?v=tt_v0sSHS5s

Off into the night

Från vilken låt är det? Kan inte komma på det... Aja, nu försvinner iaf jag into the night:) Hoppas ni får en lika bra kväll som jag, fredagskvällar är alltid något extra! Jag kommer naturligtvis fortsätta uppdatera senare under kvällen! Får sno en dator någonstans eller något, hehe.







And thats Party.....

Måste rusa
PUSS

Sneakers for the ........

Jag kommer inte på någon bra fortsättning på mitt lilla rim. Om nån kommer på det får ni gärna säga till! Jag tycker det har varit lite mycket sport i bloggen nu, ni tror säkert att jag ät en hulligan eller något. Kan försäkra er om att jag inte är det. I alla fall så tänkte jag göra ett lite mer "klädsammare" inlägg nu. Speciellt tillägnat er som älskar sneakers!

Bianco Footwear och hummel är det som tillsammans har tagit fram en kollektion där varje sko är unik, till och med höger och vänsterskon i varje par är olika. Sulorna på varje sko är ihopklistrade gummibitar i olika färger, detta i kombination med en annars stilren sko blir väldigt bra!

Bianco Blue sensation


Bianco Fresh


Bianco Laid Back


Bianco Rockstar


Såhär kan det se ut under skon..

Blivande succé, eller?

Biljett och glädje

Ahh åkte in och fixade biljetten till på onsdag idag efter skolan känns riktigt bra:D

Mäktigt!

Har ni stått i en sådan folksamling och sjungit någon gång? Konserter gills inte, för tro mig det är ingenting jänfört med detta. Hela den där gruppen vill samma sak, dom har samma mål. Fast du inte vet vem han eller hon som står bredvid dig är så känner ni varandra.
Detta mina damer och herrar är läktarkultur

Jeans för dig och mig

Då jeans är ett utav vårens och sommarens stora modeutropstecken vill jag bara ge mina kära läsare ett tips. Ni som bor i stockholm eller bara är här och besökar våran huvudstad bör inte missa detta ställe... Three by one som det heter är en butik helt inriktad på jeans, visst kompletteras sortimentet med andra kläder från Jeansmärken men dom är snygga dom med.




Snygg inredning va?

Sveriges jeans-hak nr 1 hittar ni på Jakobs borg 3!

Morgon med krångel

Bara min blogg som har krånglat som fan nu på morgonen? Aja nu verkar det iaf funka. Idag är det en ny dag med nya tag! Ikväll får vi se vad som händer ut ska jag iaf! Har ni haft en bra morgon?:)

Vet ni vem jag skulle vilja vakna upp med varje dag? (Barn titta bort)



Mm, Mm, Mmmm

Finns det något skönare än en varm kropp bredvid sig?

Crack down

Ibland händer saker som får dig att bara vilja falla ihop. Du kommer vara förstörd och din självbild bortblåst, ditt mod existerar inte, vilket mod? Det händer alla, förr eller senare. Du som går runt och känner att livet leker nu, det kommer hända dig med. Ditt hjärta kommer krasas i bitar, någon kommer sticka en kniv i det, vrida om och bara gå. Men när du ligger där sårad för livet, tårarna rinner, då kommer det bli bättre. Att kunna bryta ihop och sedan resa sig är det som skapar oss. Att kunna möta nästa dag det är mod.

Lite deprimerat avslut på dagen kanske, men vafan med er sak jag kunna dela allt, vi kommer långt ni och jag. Nu ska jag bryta ihop och komma igen imorgon.


Livets många val...

Fan vilka flummiga rubriker jag sätter? Dont no why, men så är det bara. Aja nu gäller det iaf att välja Bella&Tyra show eller criminal minds och 24? Svårt val faktiskt... Men lutar åt 24+criminal minds! Bella&Tyra kan man ju alltid se i repris;) Tycker faktiskt det är riktigt duktigt jobbat av dom att lyckas få ett så flummigt program så bra.



VS.



Får se hur det blir.

Red bull

Fan vad Red bull har knäppa tävlingar. Hade helt glömt bort denna tills jag läste det på paows blogg. Man ska bygga sin egen farkost och flyga så långt som möjligt!

Undra vad man vinner en årsförbrukning utav red bull kanske.

Haha, någon som vill vara med?


Middag och Djurgårn, Gräddhyllans lag

Nu har det ätits middag, vart lite somrig mat, Potatssallad och rostbiff, allt som saknas är jordgubbar, en picknickfilt och lite regn så har vi fått oss en svensk sommar. Kanske lite Champagne också;) När vi ändå är inne på Champagne, ikväll börjar ju SM-slutspelet i hockey och vilka är med om inte Djurgården, Öfvre malms stolthet, Gräddhyllans lirare, Sccchhhtockholms ända lag. Till på onsdag är det fixat biljetter, jag längtar...



Stockholms tunga grabbar!


Hem till lyan

Äntligen hemma efter en lång och jobbig dag. Och vet ni vad som låg hemma och vänta på mig? Det senaste nummeret utav café. Det betyder bilder på snygga kvinnor, snyggt mode, intressanta artiklar och intervjuer. Det är allt som krävs för att göra mig glad!I något nummer för ca 2 månader sedan var det en artikel med Tilde Fröling, ni vet programledaren från Paradise Hotel?

Mums!

Riktigt snygg på denna bild...


Taking out the boat!

Tidigare idag berättade jag ju om Gant och lite om Seglarmode. Ett annat märke som har väldigt bra och snygga kläder i seglarstil är Henri Lloyd. Riktigt myser när jag kollar igenom deras katalog och ser deras kläder.
So check it out!



Riktigt snyggt...

Och det bästa är att alla kläder är i samma stil, me like!

Lunch och världens mest deprimerande ställe...

Nu på lunchrasten följde jag med en tjejkompis (inga namn nämnda pga respekt.) till ungdomsmottagningen... Och jag måste bara säga, FAN vilket deprimerande ställe, helt sjukt... Stämningen var så tjock att den gick och ta på, typ. Med detta menar jag inget dåligt om stället riktigt bra att det finns för unga tjejer och killar!


Efter UMO drog vi till ett gladare ställe, Burger King! Riktigt gott med en angus bacon and cheese. När vi ändå pratar om BK kan jag ju säga att denna tjejen har en vana som på förhand verkar skitäcklig! Hon doppar pommes fritten i sin milkshake... Det verkar skitäckligt, jag vet. Men det är riktigt gott, prova!


GANT

I år kommer seglarmodet fram igen. Det och jeans är det som gäller helt enkelt.. Av dom märken som har presenterat sina nya kollektioner är Gant bland dom som har bäst seglarmode.

Ett exempel.

Ladda ner deras katalog här och låt er inspireras.

Morning Bitches!

Hi my bitches!
Bara jag som inte tycker om att kolla min läsarstatistik på morgonen, när strecket går neråt känns det dåligt.
Nu sitter jag i skolan och har tråkigt men bara att kämpa. Haha en utav mina lärare sa att jag var den charmigaste personen hon någonsin träffat, det ni!

Sitter och njuter utav den kommentaren med en kopp té. Tittar på denna väldigt roliga youtube film också:D

Flickvännen vart arg


Bedtime!

Det vart lite 24 också efter Greys anatomy, fan vad bra första säsongen utav det är! Har ni checkat ut min nya Header, pretty sexy eyy? Nu ska jag bara försöka få bort det svarta högst upp bara...
Nu är det bedtime för imorgon börjar skolan tidigt. Men först blir det lite ansiktstvätt, just nu använder jag denna;
Min absoluta favorit just nu.

Formula 10.0.6 lämnar en fräsh känsla och är väldoftande, min favorit!

Hörs imorgon! Kramar

Kladdkaka i miniformat

Har ni provat på den nya kladdkakan från ballerina? Riktigt, riktigt gott, eftersom jag är en sötsaks älskare kanske det inte är så förvånande att jag tycker om det så mycket..


Nu blir det en massa såna och Greys anatomy. Greys anatomy är en serie som håller på och blir sämre nu. Min tippning är att den är nedlagd till nästa år

Min dag

Oj en sådan kul dag jag har haft:D Ska försöka beskriva den i bilder men med lite kommentarer.

Klänning pour la beach 2010!

Tänk er den där med ett par utav dessa;

Mmm

Annars hittade vi en skitsnygg väska

Riktigt snygg och...


...den funkar även till tjejer;)

Sedan han vi också med att skälla ut en tjej som jobbar på Gants avdelning.

Så mycket snyggare om man bytte plats på skorna (hon i butiken sa att hon skulle ordna det) Haha.

Eftermiddagen avslutades med glass från Montis.


Italiens glass är riktigt gott!

Hoppas er dag har varit lika bra som min!

Fyllo och Matyr

Hej alla sötisar!
Kom just hem från den stora staden schtockholm;)
På bussen hem hamnade jag och en kompis bakom ett fyllo, efter några hållplatser klev min kära kompis Vildö av. Följden utav att han försvann blev att jag och fyllot började prata. Han visade vara sig en väldigt trevlig och pratglad människa, han idrottsintresserad och allmänt härlig! Han började snacka om hur dom skävlar skogen i Sverige för att bygga hus och det hela slutade med att jag är inbjuden till någon form utav fastkedjnings grej:D Låter dock inte riktigt som min grej...

Nu är det middag bilder från dagen kommer upp efter!

Nydushad och iväg mot nya mål!

Nu är jag färdigfixad, ska in till stan och möta upp med vänner för mat och shopping. Ska bli riktigt trevligt.
Jag använde bl.a. detta för att göra mig iordning




Hihi

Nu luktar jag gott och är skitstressad så det är dags att kila!
Hörs senare!

DD står för Diesel Denim

Jeans är det stora modet nu i vår, jeansskjorta, jeansshorts, jeans är det överallt! För er som gillar slitna jeans vill jag passa på och tipsa om Diesel Blue Eyecons för er som vill läsa mer läs här.




Jeansen finns bara för herrar och kommer kosta mellan 1 800-2 300. Så ni som gillar slitet och har några slantar över, vad väntar ni på?

Ledigt är dåligt...

...Men fantastiskt skönt, jag vaknade just:D Det dåliga är att man inte orkar hitta på något och typ bara min skola som är ledig så finns inte många roliga man kan träffa..  Jag har iaf gjort mig en Banana split till frukost, sitter nu och Kollar MTV. Kelly Clarkson är grym! Alla kommer ju till Sverige kan inte hon komma någon gång?

Sådär ser den ut fast med massa maräng också!

Hoppas er dag är bra so far!

Sängdags

Nu är det "time to hit the bed". Är riktigt trött men kommer säkert ta skitlång tid att somna, ligger och funderar på vilka solglasögon jag ska ha... Svårt val är det.
Jaja ska lyssna på musik och mysa i sängen nu:)


Härlig nyinspelning, Wycleaf Jean is the shit!



Njutning för örat!

 

Hörs imorgon, kraaam


Walking in sunshine

Är ni också en sådan snubbe som tabbar bort och har sönder era solglasögon hela tiden. För mig blir det nya vaje år... Jobbigt men sant. Efter lite letande har jag gjort ett fynd.





Ganska snygga va?

Jag hittade alla på Asos märket som alla kommer från är Ben Sherman, dom kostar 25$ styck, nu gäller det bara att bestämma sig och klicka hem 2 stycken!

Några som ni tycker är extra snygga?

Mad men och flum=sant

Mor är färdig firad, det var den här boken hon fick


Boken är skriven utav Alexander McCall Smith, författaren till Damernas Dektektivbyrå. Riktiga damböcker med andra ord:) hehe, jag är riktigt nöjd med mitt köp.

Nu ska den här knäppisen (jag)


Ta och titta på Mad Men.

Hoppas den är lika bra som alla säger...

Happy birthday dear mom!

Min risotto vart ju givetvis skitgod, serverade den med ugnsgrillad oxfile! Vart väldigt gott:) Sedan bjöds det på tårta, fruktansvärt god, sockerkaka, vaniljsås, grädde, jordgubbar, mintchoklad och maräng. Riktigt grymt gott!

Camprade

Camprade är en väldigt bra svensk auktionssida. Den går i samma stil som Nelly.com och liknande sidor. På Camprade får företag lägga upp kollektioner som sedan säljs till ett mycket billigare pris än ute i affärer. Ofta är det varor från förra kollektionen men också flera nya kollektioner. Det kommer upp ca 8 erbjudanden i veckan från en massa olika märken. Just nu har t.ex. Esprit erbjudande uppe på herr smycken, det finns flera godbitar.


Riktigt snygga saker!

Mitt tips till er är; in och kolla Camprade

Glömsk

Nu är man äntligen hemma efter en riktigt tung skoldag. Vissa dagar är tyngre än andra och denna var tung med stort T. Vi hade prov i datorkunskap, det låter ju skitlätt? Det var inte skitlätt...
Menmen nu är man iaf ledig. Jag ska laga födelsedagsmiddag till mamma men det är väl mest kul:) Fast jag har glömt bort hur mycket hon fyller, inte lika kul. Kan inte komma på något bra sätt att fråga henne om det så att hon inte får reda på det heller.. Typ, kommer du ihåg den härliga mars månaden på 50-talet os du är född eller något (fast tror hon är född på 60).
Som ni märker har jag ingen koll..
Till middag bjuds det bland annat på risotto!

Dagens första

Förlåt för lite dålig uppdatering nu på morgonen men har varit myckey att göra. Nu sitter jag iaf men en stor bulle, en kopp te och den stora allsvenska fotbolls guiden från sportbladet som jag hittade i cafeterian. Skitglad:D


Riktigt gott (kanske lite onyttigt)

Imorgon har jag ju ledigt så ska nog hitta på något kul ikväll efter att vi har firat mamma!

Lite mer Mmm....

Haha nu tror ni nog det handlar om Marabou men där har ni fel, det handlar om.... Fruktsallad!:D Jag tog mig tid och gjorde en ikväll och det var verkligen lite mer Mmm... I livet.
Här är mitt recept:
1 Banan
1 Päron
10 Jordgubbar
1 klase Vindruvor
2 st Kiwis (har man ett s på slutet?)
Och en liten skvätt valfri läsk.

Riktigt gott och dessutom nyttigt!

Annars har jag mest chillat med livet, kollat runt lite på internet och slötittat på Hollywood fruar. Jag gillar hon Marie, hon känns äkta på något sätt. Dom andra är ju knäppa, men bra tv gör dom.

Såg fresten att Hugo Boss har öppnat sitt nya flaggskepp i Köpenhamn, Danmark.




Verkar ju riktigt snyggt! Man får ta och göra ett besök nästa gång
Danmark besöks.

Nu ska jag iaf natta var det tänkt.
Asta la vista babes!

Köpenhamns nya boss


I helgen öppnade Hugo Boss sin över 400 kvadratmeter stora butik mitt på Strøget i Köpenhamn. Följ med på husesyn!

Den gamla byggnaden på Østergade 15 har bland annat Louis Vuitton, Mulberry, Peak Performance och GANT:s respektive butiker som grannar och blir Hugo Boss nya flagship store i den danska huvudstaden. På de 404 kvadratmeterna får naturligtvis alla märkets olika herrlinjer – HUGO, Selection, Orange, Black och Green – plats.

Vad ska man särskilt hålla utkik efter i den nya butiken?

- Orange-linjens inriktning mot att bli yngre och mer jeansbetonad. Vår sportiga Green-linje har också en väldigt stark vårkollektion, säger Hugo Boss Nordenchef Gareth Incledon till King.

I Sverige ligger flaggskeppsbutiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Räcker det med den eller planerar ni att öppna fler egna butiker?

- Vi är nöjda med vår representation i Stockholm - inte minst eftersom vi också har stora avdelningar på både NK och Åhléns City - men vi tittar på nya etableringar i Stockholms innerstad. Dessutom börjar vår webshop senare i år sälja till Danmark och kommer framöver även att sälja till Sverige, säger Gareth Incledon.

 


Studentlivet!

Ibland är det härligt att vara student. Man får ju vara med i CSN och får rabatt lite här och var, dessutom får man en massa erbjudanden, ofta dåliga men ibland bra. Idag fick man t.ex. erbjudande från KING om en prenumeration. Då KING är en utav mina favorittidningar var det inget snack, man fick dessutom med en Parfym från Paul Smith.
3 nummer...
och Paul Smith Man
för 99kr.

Jag är glad!

Träning och koll i butiker

Hemma efter lite shopping och träning. Musklerna värker som fan men så det ska vara!
Hittade en present till min kära mor som jag nog tror hon kommer tycka om, visar er imorgon!

Sedan gick jag runt och kollade butiker. Kan ju säga så här H&M har väldigt mycket snygga tjejkläder, jeansshortsen är galet snygga!
"the blues" is the shit!

Annars tycker jag att MQ har ett väldigt bra utbud för både kille och tjej, jag kollade mer på killgrejer men ändå;) hehe.

Skoldagen=Over and out!

Äntligen är skoldagen över nu ska jag ut i solen för lite shopping och såsmåningom lite träning. Min kära mor fyller ju år imorgon så stor fokus hamnar väl på att hitta en present till henne, en bra bok låter väl lämpligt?:) men vi får se vad jag finner. Nej nu ska jag kila!

Köpen och dom eventuella fynden kommer upp senare.
Kram

Fika....

och frukost.
Haha det vart inge frukost bara en otroligt god chokladkaka och färskpressad juice!

Mmm....




Morning sunshines!

Hej alla glada:D

Jag vaknade upp utav solen imorse, helt fantastiskt vad skönt man mår då, det känns som om man har sovit mycket bättre. Idag är det ju skola, sedan har jag planerat in lite shopping och gymmet!
Nu ska jag iaf iväg till gateau och äta upp mig lite så jag har något att bränna bort på gymmet;) En stor kanelbulle t.ex.

Vi hörs mer sen sötnosar!

Filmmys och ett slag i huvet...

Dagen och veckan avslutades med en liten filmkväll, såg den hyrda filmen In the loop som jag tyckte var ganska kass. Det var meningen till en komedi men den enda gången man skratta var åt deras otroligt elaka utskällningar (jag vet att jag har elak humor).

Rekommenderas inte!

Halvvägs genom filmen var det  som om någon slog en klubba om och om igen mot mitt stackars huvud. En helg med sena nätter tar ut sin rätt...
Ska inte helger vara dom dagarna då man vilar ut? :S Nu ska jag iaf lägga mig i min sköna säng, vi hörs imorgon!
Sov så gott:)


Dif valde Brynäs

Det långa seriespelet är över och nu börjar det som verkligen gäller slutspelet! För första gången kan stockholms stolthet djurgården ses som riktiga utmanare till titeln:D Första matcherna är mot det gamla storlaget brynäs, ett riktigt dumt val enligt mig men dom ska inte få stå ivägen....


Nu börjar biljettjakten tror vi blir ca 7stycken som ska gå på första hemmamatchen.
Ska bli bäst!

Back in snack!

Hej igen alla:D

Nu är jag tillbaks "in the game" efter lång frånvaro. Min förra blogg hette änglars och finns här för er som vill kolla tillbaka lite.

Den nya bloggen kommer handla om mitt liv, det som jag har lust med och mode! Mycket mode för både tjejer och killar. Allt kommer komma ur en manlig synpunkt, dvs min. Hoppas ni vill följa med på min resa här med bloggen så ska vi se till att få en massa gemensamma minnen!

Ska blir riktigt kul:)

RSS 2.0